lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Category:

Борщок

Этот супчик я подаю в кружках , к нему пеку пирожки , или жарю блинчики . Люблю подавать в качестве гарячего на праздничный стол

  

Отварить крепкий бульйон (куриное мясо+свинные ребрышки) , добавить крупно резанную свеклу, капусту , морковь и лук , проварить до мягкости . Тем временем натереть сырую свеклу на самой мелкой терке и сделать зажарку - лук+томатный соус , ввести одновременно в борщок и варить еще 5 мин. Процедить , подавать в кружке со сметаной , украсить зеленью. Соль, черный перец по вкусу.
 
Tags: Борщ, Украинская кухня
Subscribe

  • (no subject)

    Наша перемога на Євробаченні!В страшний час це як промінь надії на велику нашу перемогу. Фронтмент гурту Олег з нашого міста, тепер про Калуш знає…

  • (no subject)

    Хай простить мене Господь і лиш Господь!!! А прощення окупанти мати не будуть, ні на землі, ні на небі... Для тих, хто називає війну невдобною…

  • (no subject)

    Ми воюємо за свою країну, за свою свободу. Українці єдині як ніколи, а ще повні люті й ненависті. За що з нами воюють ваші діти й чоловіки??? Яка…

Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 8 comments