В кипящую воду (2.5 л) бросить2 плавленных сырка (резанных на кубики , желательно брать пожирнее - они лучше расходяться в супе) , порезанную кубиками картошку (4-5 штучек) , шампиньйоны сырые резанные на пластинки (250г) , фрикадельки (я использовала смешанный фарш курино-свинной , смешала его с тертым луком , посолила , поперчила - 300 г фарша) , жаренную в смеси подсолнечного и сливочного масел мелко резанную морковь (1шт.) . Лавровый лист , соль ,черный перец . Варить на маленьком огне до готовности .
Суп сырный с грибами и фрикадельками.
В кипящую воду (2.5 л) бросить2 плавленных сырка (резанных на кубики , желательно брать пожирнее - они лучше расходяться в супе) , порезанную кубиками картошку (4-5 штучек) , шампиньйоны сырые резанные на пластинки (250г) , фрикадельки (я использовала смешанный фарш курино-свинной , смешала его с тертым луком , посолила , поперчила - 300 г фарша) , жаренную в смеси подсолнечного и сливочного масел мелко резанную морковь (1шт.) . Лавровый лист , соль ,черный перец . Варить на маленьком огне до готовности .
Recent Posts from This Journal
-
Маковий сирник
Рецепт з польського блогу Дороті (mojewypiekі), трохи змінила під своє розуміння. Сирник чудовий - багато маку, без тіста, повітряний, в міру…
-
Пампушки
Мені зараз більш цікаво пекти пампушки без начинки: ліпше пропікаються, більш ніжна структура, візуально виходить майже правильна кулька. Після…
-
Шоколадні сендвічі
Шоколадні сендвічі Тісто Масло вершкове 120 г цукор 170 г Яйце 1 штука борошно 160 г какао 60 г порошок д/п 5 г сода 5 г (не гасити) молоко 55 г…
Journal information