Белки отделяем от желтков , желтки оставляем в скорлупках , белки взбиваем с щепоткой соли до пышной пены , помещаем в смазанную форму , делаем углубления и выливаем туда осторожно желтки , сверху маленькие кусочки сливочного масла , обильно посыпаем тертым сыром и помещаем в предварительно разогретую до 220 град. духовку на самый низ
Яичница
Белки отделяем от желтков , желтки оставляем в скорлупках , белки взбиваем с щепоткой соли до пышной пены , помещаем в смазанную форму , делаем углубления и выливаем туда осторожно желтки , сверху маленькие кусочки сливочного масла , обильно посыпаем тертым сыром и помещаем в предварительно разогретую до 220 град. духовку на самый низ
-
Маковий сирник
Рецепт з польського блогу Дороті (mojewypiekі), трохи змінила під своє розуміння. Сирник чудовий - багато маку, без тіста, повітряний, в міру…
-
Пляцок "Маковинка"
Пляцок "Маковинка" Тісто (для верхнього і нижнього коржа, форма 30*40 см): Жовте тісто; 150 г масла збити з 50 г пудри, по одному ввести 4…
-
Маковый пляцок
Маковий пляцок Форма 20*30 см (з високими бортами) Тісто: Збити масло (100 г) з пудрою (70 г), поступово ввести жовтки (3 шт.). Ввести борошно…
Journal information