Меренги - 4 белка взбить с 7 ст. ложек сахара до устойчивых пиков , выложить на противень ложкой (получилось 6 штучек) , выпекать при 130 град. 2 часа. На блюдо уложить меренгу , немного проломать и поместить шарик ванильного мороженого , полить персиковым сиропом и украсить консервированными персиками.
Десерт с меренгами
Меренги - 4 белка взбить с 7 ст. ложек сахара до устойчивых пиков , выложить на противень ложкой (получилось 6 штучек) , выпекать при 130 град. 2 часа. На блюдо уложить меренгу , немного проломать и поместить шарик ванильного мороженого , полить персиковым сиропом и украсить консервированными персиками.
-
Маковий сирник
Рецепт з польського блогу Дороті (mojewypiekі), трохи змінила під своє розуміння. Сирник чудовий - багато маку, без тіста, повітряний, в міру…
-
Пляцок "Маковинка"
Пляцок "Маковинка" Тісто (для верхнього і нижнього коржа, форма 30*40 см): Жовте тісто; 150 г масла збити з 50 г пудри, по одному ввести 4…
-
Маковый пляцок
Маковий пляцок Форма 20*30 см (з високими бортами) Тісто: Збити масло (100 г) з пудрою (70 г), поступово ввести жовтки (3 шт.). Ввести борошно…
-
Маковий сирник
Рецепт з польського блогу Дороті (mojewypiekі), трохи змінила під своє розуміння. Сирник чудовий - багато маку, без тіста, повітряний, в міру…
-
Пляцок "Маковинка"
Пляцок "Маковинка" Тісто (для верхнього і нижнього коржа, форма 30*40 см): Жовте тісто; 150 г масла збити з 50 г пудри, по одному ввести 4…
-
Маковый пляцок
Маковий пляцок Форма 20*30 см (з високими бортами) Тісто: Збити масло (100 г) з пудрою (70 г), поступово ввести жовтки (3 шт.). Ввести борошно…
Journal information