В кипящую воду (2л) бросить порезанную кубиками картошку (4-5 шт.) , рис (3 ст.ложки ), мороженый зелёный горошок (200 г)- отварить до готовности , отдельно обжарить фарш (куриный 400г) с луком (1 шт.), тёртую морковь (1 шт.), в зажарку добавить мелко порезанную помидорку без кожи (1 шт.) , томатный соус (2 ст.ложки) , я добавила ещё и ложку домашней аджики , специи - ввести в почти готовый суп и дать покипеть 5 минут . Подавать со сметаной.
Томатный супчик с зелёным горошком
В кипящую воду (2л) бросить порезанную кубиками картошку (4-5 шт.) , рис (3 ст.ложки ), мороженый зелёный горошок (200 г)- отварить до готовности , отдельно обжарить фарш (куриный 400г) с луком (1 шт.), тёртую морковь (1 шт.), в зажарку добавить мелко порезанную помидорку без кожи (1 шт.) , томатный соус (2 ст.ложки) , я добавила ещё и ложку домашней аджики , специи - ввести в почти готовый суп и дать покипеть 5 минут . Подавать со сметаной.
-
Хлібець
Дуже смачний м"ясний хлібець. Така собі лінива домашня ковбаса. Рецепт знайшла на кукінгу (автор ElenaPrekrasnaja). Смачно гарячим і холодним…
-
В"ялене м"ясо
Цьогоріч багато цікавиться в"яленим м"ясом. Це й не дивно - саме чесне м"ясо, напевне, один із найдревніших методів зберігання, а ще дуууууже…
-
М"ясо та ковбаса
Шкода, що часу обмаль. Я б частіше робила ковбаси. Дуже смачне м"ясо і не менш смачна ковбаса. Для їх виготовлення використовую нітрітну…
Journal information