lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Сочники



Сочники

Тісто
Збити вершкове масло (160 г) з пудрою (160 г), поступово ввести яйця (1.5 штуки), збивати до утворення пухкої маси. Додати борошно (370 г) з порошком для печива (6 г). Швидко замісити тісто.

Начинка
сир 350 г
цукор 70 г
крохмаль кукур. 1 ст. ложка (без верха)
борошно 1 ст.ложка(без верха)
сметана (50 г, в мене була домашня)
жовток 1 шт.
Сир перемолоти, додати решта складових, перемішати.

Формування
Тісто розтачати товщиною 0.7 см (підсипати додатково борошном при формуванні). Вирізати кружки (вирізала горнятком, діаметр 8.5 см). Сирну масу помістити в кондитерський мішок з насадкою зірка. Витиснути на половині круглої заготовки, не доходячи до країв. Загнути верхньою частиною. Не защіпати!!! Нічого не витече.
Скласти на лист для випікання (не змащувати, не простеляти папером). Верх змастити яйцем, просто жовтком, можна білком +цукор . Випікати при 180 град.

Важливо! Тісто чуттєве до борошна. Якщо дати трохи більше - будуть "тугі" сочники, менше - попливе в печі. Я дала свої показники. Найсмачніші - на другий день, коли тісто від сирної начинки стане ніжне й м"ягке. В начинку можна дати ваніль.
Tags: Пирожные, Творог
Subscribe
Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments