?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Сочники



Сочники

Тісто
Збити вершкове масло (160 г) з пудрою (160 г), поступово ввести яйця (1.5 штуки), збивати до утворення пухкої маси. Додати борошно (370 г) з порошком для печива (6 г). Швидко замісити тісто.

Начинка
сир 350 г
цукор 70 г
крохмаль кукур. 1 ст. ложка (без верха)
борошно 1 ст.ложка(без верха)
сметана (50 г, в мене була домашня)
жовток 1 шт.
Сир перемолоти, додати решта складових, перемішати.

Формування
Тісто розтачати товщиною 0.7 см (підсипати додатково борошном при формуванні). Вирізати кружки (вирізала горнятком, діаметр 8.5 см). Сирну масу помістити в кондитерський мішок з насадкою зірка. Витиснути на половині круглої заготовки, не доходячи до країв. Загнути верхньою частиною. Не защіпати!!! Нічого не витече.
Скласти на лист для випікання (не змащувати, не простеляти папером). Верх змастити яйцем, просто жовтком, можна білком +цукор . Випікати при 180 град.

Важливо! Тісто чуттєве до борошна. Якщо дати трохи більше - будуть "тугі" сочники, менше - попливе в печі. Я дала свої показники. Найсмачніші - на другий день, коли тісто від сирної начинки стане ніжне й м"ягке. В начинку можна дати ваніль.
Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.

Profile

lubany_b
lubany_b

Latest Month

Сентябрь 2019
Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Метки

Разработано LiveJournal.com
Designed by Taylor Savvy