lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Сирник з малиною



Сирник з малиною

Прямокутна форма 20*30 см

Тісто
Вершкове масло (150г) збити з цукровою пудрою (100 г), по одному ввести жовтки (3 шт.). Додати борошно (280 г) змішану з порошком для випічки (8 г). Замісити легке тісто.
Розподілити на дно форми, розрівняти.
Помістити в холодильник на пів години.

Вилити на пісочну основу сирну масу, запікати все разом при 160 град. (плюс мінус 1 година, але дивитися!!!).

Сирна маса
400 г крем-сиру (в мене був хохланд), 150 г кисломолочного сиру (я перетирала через сито), 200 г сметани (магазинна, 22% жирності), 120 г цукру, 1 ст.ложка кукурудзяного крохмалю (або порошка пудингу) - все перемішати на низьких обертах міксера. По одному ввести 2 яйця.

Спечений пиріг охолодити.

Зверху помістити малинову масу і в холодильник на ніч, прикрасити довільно.

Малинова маса
300 г малини (в мене була морожена, але можна й свіжу) і 100 г цікру помістити на вогонь і довести тільки до кипіння. Перетерти через сито. Додати желатиновий розчин при вимішуванні (18 г желатину +60 г води - добре прогріти, але не доводити до кипіння, вводити в малину через сито).
Паралельно збити вершки 250 г (жирність 30% і більше). З"єднати дві маси, перемішавши ручним вінчиком.

Примітка: найбільше питань буде по заміні вершкового сиру. Це святковий пиріг, тому й використала крем-сир, не дивлячись на високу ціну. Структура дуже ніжна й повітряна, кисломолочний сир дасть щільнішу структуру, не буде так смачно. Але вирушувати вам.
Tags: Малина, Сырник
Subscribe

  • Пляцок "Маковинка"

    Пляцок "Маковинка" Тісто (для верхнього і нижнього коржа, форма 30*40 см): Жовте тісто; 150 г масла збити з 50 г пудри, по одному ввести 4…

  • Маковый пляцок

    Маковий пляцок Форма 20*30 см (з високими бортами) Тісто: Збити масло (100 г) з пудрою (70 г), поступово ввести жовтки (3 шт.). Ввести борошно…

  • Медовик і трубочки

    Чудовий рецепт медовика. Маленькі трубочки з кремом, величиною з мізинець. Тісто від Лени leostrog, дуже вдале! Дякую!!!…

Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments

  • Пляцок "Маковинка"

    Пляцок "Маковинка" Тісто (для верхнього і нижнього коржа, форма 30*40 см): Жовте тісто; 150 г масла збити з 50 г пудри, по одному ввести 4…

  • Маковый пляцок

    Маковий пляцок Форма 20*30 см (з високими бортами) Тісто: Збити масло (100 г) з пудрою (70 г), поступово ввести жовтки (3 шт.). Ввести борошно…

  • Медовик і трубочки

    Чудовий рецепт медовика. Маленькі трубочки з кремом, величиною з мізинець. Тісто від Лени leostrog, дуже вдале! Дякую!!!…