lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Абрикосовый пирог



Абрикосовий пиріг.

Рецепт від Ольги enigma-zar, велике дякую!!!

Кругла форма 28 см в діаметрі

Тісто:
Борошно 200 г
Цукор 90 г
Вершкове масло 125 г
Яйце 1 штука
Розпушувач 7 г
Перетерти до крихти борошно, масло, цукор, розпушувач. Ввести яйце, замісити тісто.

Розприділити тісто по дну форми (не тягнула на борти) і помістити в морозилку на пів години.

Свіжий абрикос ( 600г) звільнити від кістки, поділити на дві половини і розмістити на тісті (диркою вверх), в кожну виїмку абрикоси помістити цукор.
Залити сирною начинкою.
Пекти при 190 град. приблизно 45 хвилин. Залишити на пів години в духовці з напіввідкритими дверцями.
Готовий присипати через сито цукровою пудрою.

Сирна начинка
Сир 250 г
Сметана 200 г
Яйця 2 штуки
Цукор 150 г
Крохмаль кукурудзяний 50 г
Сир перетерти через сито, додати сметану, жовтки, крохмаль - перемішати до однорідності. Збити білки в стійку піну, акуратно ввести в сирну масу.
Сметана 22%, у випадку домашньої: 150 г сметани +50 г кефіру. Кукурудзяний крохмаль можна замінити: 25 г пшеничного борошна+25г картопляного крохмалю.
Tags: Абрикос, Пирог
Subscribe

  • Хлібець

    Дуже смачний м"ясний хлібець. Така собі лінива домашня ковбаса. Рецепт знайшла на кукінгу (автор ElenaPrekrasnaja). Смачно гарячим і холодним…

  • В"ялене м"ясо

    Цьогоріч багато цікавиться в"яленим м"ясом. Це й не дивно - саме чесне м"ясо, напевне, один із найдревніших методів зберігання, а ще дуууууже…

  • М"ясо та ковбаса

    Шкода, що часу обмаль. Я б частіше робила ковбаси. Дуже смачне м"ясо і не менш смачна ковбаса. Для їх виготовлення використовую нітрітну…

Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 8 comments