lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Булка для хот дога



Булки для хот догів

Тісто:
борошно 500 г
молоко 130 г
вода 100 г
яйце 1 шт.
сухе молоко 25 г
масло вершкове 50 г
дріжджі свіжі 20 г
цукор 35 г
сіль 8 г
Дріжджі помістити в ємкість, влити теплу воду, цукор і кілька ложок борошна (взяти з відмірених 500 г борошна), перемішати ложкою, накрити і залишити хвилин на 15-20 в теплому місці.
В опару додати решта борошна, яйце, тепле молоко, сіль, сухе молоко. Місити тісто. В кінці ввести м"ягке масло, домісити до гладкості.
Накрити, помістити в тепле місце для підходу в двічі (1.5-2 години).
Тісто, що підійшло, помістити на стільницю, накрити й залишити хвилин на 10.
Тісто поділити на заготовки вагою 70 г. Кожну заготовку підкатати в шарик і залишити під плівкою на пів години.
Шарик розкатати в продовгастий тонкий овал (довжина більша за величину сосиски). З двох сторін скрутити тісто до центру і защіпнути.
Помістити на лист для випічки на невеликій відстані один від другого. Накрити плівкою і залишити для підходу (30-40 хвилин).
Змастити яйцем. Пекти при 180 град., в мене пеклося 27 хвилин.

Нюанси: замінила сухе молоко сухими вершками. В мене були дуже тонкі сосиски, тому пекла булки 70 г (вийшло 13 штук), якщо сосиски більші - формуйте булки 80 г.

Хот доги готували так: надрізали посередині, дно встеляли тостовим сиром, тонкою соломкою червоний болгарський перець, карамелізована цибуля (напівкільця цибулі швидко обсмажити на великому вогні, сіль, чорний перець, в кінці додати мед, швидко перемішати), сосиска, соус. В мікрохвильовку.
Tags: Булочки
Subscribe
Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 7 comments