lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Category:

Куриные отбивные

Очень простое блюдо на каждый день,но ведь мы не одними праздниками живем?В таком варианте получается сочное мясо,а для куриных грудок это очень актуально.



Грудки порезать толстыми ломтями ,отбить немного(в конечном варианте около 1 см толщиной),посолить,поперчить.На каждый кусок сверху ломтик сыра твердого,запанировань два раза в муке и в яйце(слегка взбитом),обжарить на среднем огне с двух сторон.
Tags: Курица
Subscribe

  • Хлібець

    Дуже смачний м"ясний хлібець. Така собі лінива домашня ковбаса. Рецепт знайшла на кукінгу (автор ElenaPrekrasnaja). Смачно гарячим і холодним…

  • В"ялене м"ясо

    Цьогоріч багато цікавиться в"яленим м"ясом. Це й не дивно - саме чесне м"ясо, напевне, один із найдревніших методів зберігання, а ще дуууууже…

  • М"ясо та ковбаса

    Шкода, що часу обмаль. Я б частіше робила ковбаси. Дуже смачне м"ясо і не менш смачна ковбаса. Для їх виготовлення використовую нітрітну…

Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments