lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Category:

Куриные отбивные

Очень простое блюдо на каждый день,но ведь мы не одними праздниками живем?В таком варианте получается сочное мясо,а для куриных грудок это очень актуально.



Грудки порезать толстыми ломтями ,отбить немного(в конечном варианте около 1 см толщиной),посолить,поперчить.На каждый кусок сверху ломтик сыра твердого,запанировань два раза в муке и в яйце(слегка взбитом),обжарить на среднем огне с двух сторон.
Tags: Курица
Subscribe

  • Маковий сирник

    Рецепт з польського блогу Дороті (mojewypiekі), трохи змінила під своє розуміння. Сирник чудовий - багато маку, без тіста, повітряний, в міру…

  • Пампушки

    Мені зараз більш цікаво пекти пампушки без начинки: ліпше пропікаються, більш ніжна структура, візуально виходить майже правильна кулька. Після…

  • Шоколадні сендвічі

    Шоколадні сендвічі Тісто Масло вершкове 120 г цукор 170 г Яйце 1 штука борошно 160 г какао 60 г порошок д/п 5 г сода 5 г (не гасити) молоко 55 г…

Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments