lubany_b (lubany_b) wrote,
lubany_b
lubany_b

Category:

Арбузный сорбет

Освежающий летний низкокалорийный десерт,нам понравилось,а дети как то с прохладцей отнеслись...



Мякоть арбуза (450г) перемолоть в блендере.Вскипятить 75 мл воды,немного охладить,добавить 2 ст.ложки меда и 1 ч.ложку лимонного сока.Ввести сироп в арбузную мякоть,хорошо вымешать,поместить в контейнер,накрыть и в морозилку.Взбивать каждые 20 минут первых три часа.
Tags: Десерт, Мороженое
Subscribe

  • Булки сінабони

    Мої улюблені булки-сіннабони. Повітряна структура тіста, кориця і сирна глазур, то є чудово! Булки-тістечка. Цього разу готувала по рецепту Юлії…

  • Німецькі булки

    Перевела з німецької Джулія Брунер, за що їй велика дяка! Німецькі булки Тісто борошно пшеничне 200 г борошно житнє 100 г манна крупа 100 г…

  • Швидкий хліб

    Рецепт Валеджо, знайшла на кукингу. Хліб нагадує смачний батон. Дуже цікава технологія приготування. Швидкий хліб. Борошно пшеничне 800 г Вода…

Buy for 200 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments